1FRH sau VSB? Empty FRH sau VSB? on 05.03.17 10:34

Daniel Carter

Daniel Carter
FRH Manager
Posts : 605
Age : 22
FRH: ăsta. TS-ul cade el des, dar măcar avem 100 de sloturi.
VSB: forumul vechi, pe care este Soul admin, mai nou. TS-ul lor nu pica (decat de oricate ori inchid PC-ul pe care e hostat) și are 32 de sloturi (Soul ocupă jumătate dintre ele, e mai gras un pic)

Ce a făcut cuplul VSB în competiția FRH real v FRH copie? A copiat clasamentul și statisticile de aici + cupa.

Ce am făcut noi? Am introdus o ligă secundă care să crească numărul jucătorilor din comunitate.

Am deschis noi Team Applications, au deschis și ei. Hopa. Ce inteligență pe domnii Soul. Să nu mai zic că încă se folosește de motto-ul meu: Then, Now or Never. Să nu fi știut cum să facă asta? Sau să recunoască că am idei bune?

Vlad a fost admin FRH vreo 5-6 sezoane, el în perioada asta nu a făcut nimic, ne-a avut pe mine, elite și Alexis care am făcut treabă în locul lui. Lui îi place să aibă puterea. Cei vechi știți deja de deciziile pe care le-a luat în interesul propriei echipe.

Cei vechi știți și de Soul. cum banează. Știți că e mai fun un ban de-al meu față de unul de-al lui Soul. Și știți cum porcul închide liga la două etape după ce a început.

De bish ce pot comenta? Ieri toată ziua a juca la două capete, ca mercenarul, pentru a fi moderator. Mai are rost să comentez? Bozgorul tot bozgor rămâne.

Dacă totuși vreți să vă duceți acolo, nu aveți numai decât, dar în momentul în care faceți asta, să nu mai veniți la mine să vă mai organizez ceva, că n-o mai fac. M-ăti înjurat în trecut, dar la începutul sezonului 17 îmi dădeați mesaje pe Whapp și FB să mă întorc. Vedeți cum o dați în bară iar.

Btw, sloturile de HCL sunt la noi, nu la ei, nu vă mai lăsați mințiți. Interesați-vă!

Semnat,
Daniel Carter, băjatu care e de 3x mai deștept ca VSB la un loc

2FRH sau VSB? Empty Re: FRH sau VSB? on 27.04.17 23:12

elite

elite
FRH Player
Posts : 160
Age : 20
Vin alegerile parlamentare?