1Challenge: Road to 100! Empty Challenge: Road to 100! on 08.03.17 11:03

Daniel Carter

Daniel Carter
FRH Manager
Posts : 605
Age : 22
După cum știți deja, serverul nostru de TeamSpeak 3 este unul gratuit și are o capacitate maximă de 100 de sloturi. Nu se poate mai mult, așa că depinde de voi să-mi forțați mâna să plătesc un server de o capacitate mai mare, care să nu cadă și care să nu aibă bannere enervante.

Așa că în seara când voi încerca să intru pe TS și nu voi avea loc (adică s-a atins capacitatea de 100 de persoane pe server), eu voi cumpăra un altul. Nu contează dacă se va întâmpla asta săptămâna asta sau luna viitoare, contează să se întâmple.

Pentru mine să atingem target-ul ăsta pare destul de simplu. La o activitate de aproape 50 de persoane în prime time (conform zilelor precedente), este nevoie ca fiecare să aducă câte un jucător care nu stă de obicei pe serverul nostru, deși activează pe alte servere. Garantez că 1/2 persoane ar rămâne cu noi din pricine prezenț€i crescute. De restul până la 100 se va ocupa timpul. Jucătorii noi vor vorbi despre comunitate cu echipele/jucătorii din alte ligi, vor și aduce și ei la rândul lor, deși nu cu intenția de a ne ajuta pe noi.

Strâinii au început să caute serverul nostru. Eu și elite am fost întrebați pe alte servere despre FRH. Hai să ne luăm la trântă cu ăia mari.

2Challenge: Road to 100! Empty Re: Challenge: Road to 100! on 02.02.18 12:46

Daniel Carter

Daniel Carter
FRH Manager
Posts : 605
Age : 22
Anul trecut am reușit suta și ajunsesem destul de bine cotați. Cei vechi știu despre ce vorbesc. Hai s-o mai facem o dată!