Daniel Carter

Daniel Carter
FRH Manager
Posts : 744
Age : 26
Inainte sa sariti cu hate ca fac topicul asta ca sa cersesc, va asigur ca donatiile voastre vor fi exclusiv pentru comunitatea FRH si nu pentru mine, iar daca va fi cazul, voi demonstra cu chitante, facturi sau alte mijloace pe ce s-au cheltuit banii.

Ma gandesc la un sistem de donatii implementat si la noi pentru ca am putea duce FRH-ul la un alt nivel. 

1. Noi stam pe serverul lui Flaviu. Daca el nu il mai plateste sau se supara si ne da afara, ne ducem pe un server free. Si stim cum sunt serverele free: deloc stabile si cu multe lipsuri.
2. Domeniu pentru forum. Cred ca e de prost gust ca si in 2020 folosim un domeniu free pentru FRH. Poate am avea si o alta prestanta in afara Romaniei daca domeniul ar fi frhaxball.ro sau frhaxball.com.
3. O alta tema pentru forum. Ok, asta e cat de cat decenta, dar o avem de ceva vreme si parca am ramas blocati in timp. Am mai facut eu teme in trecut, am mai si adaptat unele, dar nu mai am acelasi timp si nici acelasi chef sa muncesc cateva zile la forum.

Sau poate ar fi frumos ca la finalul sezonului sa trimitem acasa cate un mic trofeu inscriptionat FRH. Cred ca fiecaruia dintre voi i-ar placea sa aibe pe birou un trofeu, fie el si unul de 15 lei din Jumbo, pe care sa scrie “Campion FRH - Sezonul 22”. Celor din Bucuresti le-as inmana chiar eu trofeul in cadrul unui meeting, daca ati fi interesati sau daca restrictiile ne vor permite.

So, astept comentariul vostru. Daca se strang mai multi oameni interesati, implementez un sistem de donatii si vedem ce si cum facem. Daca sunt vreo 2-3, nu. Nu are rost. 10 € nu prea ne ajuta.

chiri

chiri
FRH Team Captain
Posts : 22
Age : 25
da vere platim